Уелингтън

Търсене

Информация за
дестинация
Уелингтън

Летища на територията на Уелингтън

Международно летище Welington, Нова Зеландия

На не повече от 10км. от центъра на новозеландската столица – Уелингтън, се намира третото по големина летище в страната със същото име. Годишно то обслужва повече от 5 милиона души на своя единствен терминал, разположен в предградието Ронготай. Летище Уелингтън обслужва голям брой авиокомпании, като Virgin Australia, Air Chathams, Jetstar Airways, Air New Zealand и други.

Транспортен достъп

Лесно е да стигнете до центъра на града с автобус – интервалът на движение е 15 минути, а пътуването до централните градски части трае не повече от 25 минути. Ако предпочитате такси, можете да се възползвате от услугите на легитимни превозвачи, като Green Caps, Wellington Combined Taxis & Corporate Cabs. Ако пък сте наели автомобил, можете да използвате магистрала с номер 1, за да стигнете до центъра на столицата.

Паркинг

В близост до терминала на летище Уелингтън се намират няколко паркинга за дълготраен и кратък престой, както и специален закрит паркинг. Най-далеч е разположен паркингът за дълъг престой, откъдето можете да хванете безплатен транспорт до терминала.

Услуги

На летище Уелингтън са на разположение голям брой финансови институции и места за пазаруване. Можете да откриете заведения за хапване и пийване, както и да ползвате безплатен бърз безжичен интернет.

Вижте всички полети до летище
Международно летище Welington, Нова Зеландия

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.