Блог

Търсене

Какво да правиш в Атина част 1

Лесно е да стигнеш до Атина. Има директни и редовни полети с разнообразни авиолинии, но най-бюджетни са тези на RyanAir. От София до Атина летиш за около 1 час и 30 минути. От летището до града се стига за по-малко от 1 час с автобус или метро. Гръцката столица е красив град с древна история и модерен живот.


дочети

Какво да правиш в Рим част 1

Полетът от София до Рим е под 2 часа, а от летището до центъра на града се стига за още час. От там може да се отправиш във всяка посока и ще попаднеш на древни останки, паметници на културата, музеи и още от невероятните забележителности на Рим.


дочети

8 дестинации с полети на специални цени за тази есен

Избери от 8 различни дестинации за посещение през октомври, до които самолетните билети в момента са на специални цени.


дочети

Сърцето на Бразилия - Рио де Жанейро

Не може да не сте чули поне една песен, която е вдъхновена от многоликият и колоритен Рио де Жанейро. Едва ли сте пропуснали филм, в който на преден план са легендарният карнавал, статуята на Христос или част от невероятните плажове на града.


дочети

Мечтата на пътешественика - Островите Галапос

18 острова формират архипелага Галапагос в Тихия океан. В екзотичното име на мястото откриваме и символизъм - то е дом на десетки ендемити – видове, уникални само за конкретния ареал.


дочети

Град на хазарта - Макао

Макао е град, разположен в южен Китай, носещ името на полуострова, на който се намира. След като е бил португалска колония над 400 години, което го прави последната европейска колония в Азия, през 1999г. става отново китайска територия, но със специален статут...


дочети

Град от стъкло - Ванкувър

Ванкувър е най-големият град в западна Канада и трети по големина за страната. Разположен в залив Бурард на мястото на вливане на река Фрейзър в Тихия океан и в подножието на планините Норт Шор, градът предлага живописни пейзажи – заобиколен е от красивите острови...


дочети

Фестивална дестинация - Сан Себастиан

В близост до границата между Испания и Франция, Бискайският залив приютява град с две имена и много лица. В Сан Себастиан, познат и като Доностия, всяка година се провеждат десетки фестивали и културни събития и неслучайно градът бе Европейска културна ...


дочети

Четвърти в света - Мадагаскар

Вероятно повечето от вас са се запознали с анимационния лемур от Холивуд, вперил поглед към Вас през малкия екран. Може би вродената любознателност Ви е довела до кратко проучване, в което сте установили, че тези забавни животни всъщност са родом именно от Мадагаскар и ...


дочети

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.