Ереван

Търсене

Информация за
дестинация
Ереван

Летища на територията на Ереван

Yerevan Zvartnots AliyevInternational Airport, Armenia

На 12 километра от арменската столица Ереван се намира международното летище със същото име. То е модерно и добре оборудвано, а през 2017 е успяло да обслужи 2,5 милиона пътници. Засега летище Ереван разполага с един пътнически терминал, който се справя добре с поемането на вътрешния поток от хора, а през 2011 е открит международен, който представя една по-модерна визия на летището. В наши дни десетки авиокомпании летят от и до Баку – чартърни полети извършват превозвачи като Bulgaria Air, Armavia, Aeroflot, а редовни линии поддържат Air France, Austrian, S7 Airlines и много други.

Транспортен достъп

Добра идея е да използвате автобусен транспорт – с линии 201 и 108 можете да стигнете до центъра на града. На разположение са и стотици таксита, които ще Ви отведат до всяка желана дестинация.

Паркинг

На разположение е паркинг, престоят на който не се таксува в първите 10 минути. Целодневен престой ще Ви струва 4 евро, а ако желаете да заплащате на час, подгответе по евро за всеки 60 минути.

Услуги

На летище Ереван ще откриете безмитен магазин, безплатен интернет достъп, информационно бюро и други.

Вижте всички полети до летище
Yerevan Zvartnots AliyevInternational Airport, Armenia

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.