Осака

Търсене

Информация за
дестинация
Осака

Летища на територията на Осака

Osaka – Kansai International Airport, Osaka, Japan

Международно летище Кансай се намира на около 40км от центъра на Осака – втората най-населена урбанизирана зона в Япония и една от най-гъсто населените в света. Летището е построено през 90-те години на ХХв. и отваря официално през 1994г. То е уникално със своята инфраструктура, тъй като е построено върху специално създаден изкуствен остров, чиято площ изцяло заема. Поради естеството на съоръжението са били нужни доста допълнителни корекции в конструкцията му, за да бъде елиминирано неизбежното потъване всяка година. Що се отнася до пътническата натовареност, Осака-Кансай е третото най-натоварено летище в Япония, с годишен пътникопоток от около 26 милиона души. На него оперират множество авиокомпании – Air Canada, Air France, British Airways, China Southern Airlines, Lufthansa, Singapore Airlines и други.

Транспортен достъп

Транспортът от и до Кансай е добре уреден – от етажа с пристигащи можете да вземете влак до много точки в Осака. На разположение е и високоскоростен ферибот до летище Кобе, както и няколко автобуса. Такси можете да хванете от стоянка пред основната сграда. При желание, можете да наемете и автомобил под наем.

Паркинг

На разположение са 5 големи паркинга за различно времетраене на престоя. Престой до 30 минути не се таксува. Имайте предвид, че при влошени метеорологични условия, достъпът до летището с лични автомобили може да бъде ограничен – информирайте се своевременно от сайта на летището.

Услуги

На разположение са банкови услуги, ресторанти, барове, както и безплатен интернет достъп.

Вижте всички полети до летище
Osaka – Kansai International Airport, Osaka, Japan

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.