Насау

Търсене

Информация за
дестинация
Насау

Летища на територията на Насау

Международно летище Насау – Линден Пиндлинг

Международното летище Насау с официално наименование Линден Пиндлинг е разположено в западните част на остров Ню Провидънс, недалеч от столицата. Аеропортът е най-големият за Бахамските острови и обслужва и международни, и вътрешни полети, като дори разполага с граничен пункт за проверка на пътници, пристигащи от Щатите. Разделен е на три терминала – А - за вътрешни и международни полети, В – за пристигащи от чужди страни, и С – за заминаващи за САЩ. Авиокомпании, които оперират на летището в Насау, са Air Canada, Bahamasair, Delta Air Lines, British Airways, United Airlines, Unites Express и други.

Транспортен достъп

Няколко компании предлагат автобусен превоз между летището и различните части на столицата. С такси можете да се придвижите както до центъра, така и до някои от близките населени места.

Паркинг

Аерогарата осигурява паркоместа за кратък и за по-дълъг престой, като цената варира в зависимост от мястото, което сте избрали, и времето на паркиране.

Услуги

Летището предлага разнообразие от заведения за хранене, безмитен магазин, автомобили под наем, АТМ устройства и др.

Вижте всички полети до летище
Международно летище Насау – Линден Пиндлинг

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.