Денпасар

Всички полета са задължителни. Попълнете ги, за да търсите.

Информация за
дестинация
Денпасар

Летища на територията на Денпасар

Denpasar Ngurah Rai International Airport, Indonesia

Ако желаете да посетите остров Бали, то несъмнено ще се наложи да посетите летище Денпасар. То се намира на малко повече от 10км. от центъра на централния за Бали град – Денпасар. Още наричано Нгура Раи, международното летище обслужва пътници на два терминала – за международни и вътрешни полети. От и до Денпасар летят авиокомпании като Cathay Pacific, Aeroflot, Wings Air, KLM, Qatar Airways и много други.

Транспортен достъп

Макар Денпасар да се намира близо до летището, пътуване с автобус до града ще отнеме близо час. По-близо се намира курортното селище Кута, до което също можете да стигнете с автобусен транспорт. На разположение са както маршрутни таксита, наричани „бемо“, така и „стандартни“ таксита. Имайте предвид, че ще се наложи да заплатите за транспортната услуга със специални ваучери, които трябва да купите преди да се качите.

Паркинг

На разположение са близо 2000 места, които можете да ползвате за кратък, среден или дълъг престой.

Услуги

Предвид местоположението на летище Денпасар, на него можете да откриете масажно студио, СПА и ложа за почивка. Разбира се ,на лице са и всички стандартни услуги – банкови офиси, интернет, магазини, места за хапване и пийване и др.

Вижте всички полети до летище
Denpasar Ngurah Rai International Airport, Indonesia

Изгодни оферти за самолетни билети

Sofia

Dalaman


от € 239

Varna

Malta


от € 271

Sofia

Pittsburgh


от € 888

Sofia

London


от € 54

Sofia

Vienna


от € 134

Sofia

Frankfurt


от € 164

Sofia

Prague


от € 149

Sofia

Barcelona


от € 83

Sofia

Malta


от € 249

Sofia

Munich


от € 139

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.