Абу Даби

Търсене

Информация за
дестинация
Абу Даби

Летища на територията на Абу Даби

Abu Dhabi International Airport, OAE

Международното летище на Абу Даби се намира на около 31 километра от центъра на столицата на ОАЕ. То обслужва 25 милиона пътници годишно и е в работен режим от 1974г. насам. Абу Даби разполага с три терминала – първи терминал е най-старото съоръжение и се разполага на два етажа. Втори терминал се използва от нискотарифни превозвачи, а трети е построен наскоро, за да обслужва основно нуждите на Etihad Airways. Ако се завръщате от почивка в Абу Даби имайте предвид, че в града има „терминал“ за предварително чекиране, като по този начин можете значително да намалите престоя си на летището. Десетки авиокомпании оперират на Абу Даби – Air France, SriLankan Airlines, British Airways, KLM, Qatar Airways, Turkish Airlines и други.

Транспортен достъп

Автобусният транспорт е добре развит – линия 901 ще Ви отведе право в центъра на столицата на цена около 2 лв. Срещу малко повече можете да изберете по-комфортно пътуване с такси – уверете се, че броячът е включен, преди да потеглите.

Паркинг

На разположение са големи паркинги за кратък, среден и дълготраен престой. Можете да използвате и безплатен вътрешен автобус, с който да се придвижите от паркинг до терминал.

Услуги

Летище Абу Даби предлага десетки услуги – обменни бюра, душове, безплатен интернет, зали за пушачи, детски кътове, хотели и други.

Вижте всички полети до летище
Abu Dhabi International Airport, OAE

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.