Сингапур

Търсене

Информация за
дестинация
Сингапур

Летища на територията на Сингапур

Singapore Changi Airport, Singapore

Международното летище на Сингапур – Чанги, разполага с три пътнически терминала и обслужва годишно повече от 60 милиона души. Още от 1981, когато Чанги отваря врати, хората оценяват неговите достойнства – летището печели стотици отличия за качество на обслужването, достъпност и допълнителни услуги. В наши дни, в строеж е и пети терминал, а скорошно изказване на Министъра на транспорта – Джозефин Тео, потвърждава идеята на правителството да бъде създаден отворен парк за туристи, който да свърза първи терминал и най-високата контролна кула в света. Десетки авиокомпании оперират на летище Чанги – Singapore Airlines, AirAsia, Turkish Airlines, Emirates, Jet Airways, Qatar Airways, Iberia, Lufthansa и други.

Транспортен достъп

Летището е много добре свързано с градската транспортна мрежа и неслучайно дори семейства, живеещи в Чанги, предпочитат понякога да прекарват свободното си време на някой от луксозните терминали.

Можете да използвате автобус 36, който за 2 долара ще Ви закара до центъра – имайте предвид, че трябва да закупите билет от шофьора и да не очаквате ресто. В случай, че се налага да пътувате между 23:00 и 06:00, можете да използвате такси – до града ще платите между 20 и 40 долара и ще стигнете за половин час.

Паркинг

Летището разполага с пет огромни паркинга, където ще бъдете таксувани според времетраенето на престоя.

Услуги

Летище Чанги е едно от местата с невероятно обслужване и много точки за развлечение и свободно време. Ще откриете близо 400 търговски обекта, над 100 ресторанта и бързи закуски, безплатен безжичен интернет, детски кът, зали за пушачи и т.н.

Вижте всички полети до летище
Singapore Changi Airport, Singapore

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.