Торонто

Търсене

Информация за
дестинация
Торонто

Летища на територията на Торонто

Международно летище Торонто – Пиърсън

Международното летище на Торонто е разположено на малко повече от 20км в посока северозапад от бизнес центъра на града. Аеропортът представлява най-голямата летищна база на авиопревозвача Air Canada. Други авиокомпании, опериращи на аерогарата, са Air France, Alitalia, Lufthansa, WestJet, Aerosvit и др. Към момента летището обслужва пасажерите си на два терминала – 1 и 3.

Транспортен достъп

Достъпът от магистралите е директен през отбивка 401 и от магистрала 427, и от магистрала 409. Лимузини и таксита посрещат пътниците на изходите, но може да бъде ползван и автобусен транспорт. На разположение са маршрутки и автобуси до околните райони, както и автобус на Airport Express, който може да ви отведе директно в центъра на Торонто. Денонощният втобус 192 от редовните линии на градския транспорт ще ви отведе директно до метрото.

Паркинг

Аеропорът осигурява няколко варианта за паркиране – в близост до Терминал 1 има нов закрит паркинг с близо 9000 места, а паркингът на Терминал 3 предлага директен достъп до сградата на терминала. Най-евтиният вариант е паркингът на гара Висконт, който е по-отдалечен, но можете да се възползвате от безплатните летищни влакове LINKtrain.

Услуги

Летище Пиърсън предлага на пътниците разнообразие от магазини и места за хранене, коли под наем, както и ВИП ложи и ложи на няколко авиокомпании.

Вижте всички полети до летище
Международно летище Торонто – Пиърсън

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.