Каракас

Търсене

Информация за
дестинация
Каракас

Летища на територията на Каракас

Simón Bolívar International Airport, Maiquetia, Venezuela

Международното летище Симон Боливар, наричано често от месните Макиета, се намира на около 20 километра от столицата на Венецуела – Каракас. Това е основното летище на страната, което обслужва над 5 милиона пътници всяка година. Летището разполага с няколко пътнически терминала и е претърпяло няколко сериозни разширения, за да отговори на нарастващия интерес от страна на посетителите на страната. Доста авиолинии оперират на Мекиета – това са Air France, Aeromexico, Air Europe, Iberia, Delta Air Lines, Star Airways, Cielos del Peru и много други.

Транспортен достъп

Най-добрият вариант за достъп до летището е да използвате лицензиран таксиметров оператор, или да наемете автомобил, с който да шофирате по магистрала Caracas La Guaira. На разположение са и автобусни линии от обществения транспорт, за които ще получите информация на място.

Паркинг

На разположение са места за платено паркиране, като ще бъдете таксувани на кръгъл час.

Услуги

Летището предлага базови услуги, като ресторанти, кафенета, няколко търговски обекта и други.

Вижте всички полети до летище
Simón Bolívar International Airport, Maiquetia, Venezuela

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.