Бирмингам

Търсене

Информация за
дестинация
Бирмингам

Летища на територията на Бирмингам

Летище Birmingham (Birmingham International Airport)

Открито през далечната 1939г., летище Бирмингам е разположено на 10км. от центъра на града. То има възможности да приеме над 10млн. пътници на годишна база, което му осигурява и приз за най-добро летище в Европа в края на изминалото десетилетие. От и до Бирмингам летят Air France, Flybe, Lufthansa, BH Air, Ryanair, Turkish Airlines и много други.

Транспортен достъп

До централните части на Бирмингам можете да стигнете за около 45 минути, използвайки автобусна линия 900. Билети могат да бъдат закупени от специалните посетителски центрове на цена от 1,90 лири. Ако желаете да пътувате с влак, можете да използвате безплатна влакова връзка между терминала на бирмингамското летище и гара Birmingham International. Оттам срещу 3,30 и 10-минутно пътуване можете да стигнете до центъра на града, а също и до Лондон, Манчестър и Ковънтри. На входа на терминала ще видите и Black Cabs таксите, които ще Ви откарат до центъра срещу около 25 паунда. В близост до Birmingham Airport се намира магистрала М42 и пътят А45.

Паркинг

На разположение са три паркинга за среден или кратък престой, които се намират в близост до терминала. По-далеч се намира паркинг за дълъг престой - дотам са осигурени безплатни автобуси.

Услуги

На летище Бирмингам има денонощен медицински пункт, безплатен интернет, рент-а-кар офиси и множество търговски обекти.

Вижте всички полети до летище
Летище Birmingham (Birmingham International Airport)

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.