Кочи

Търсене

Информация за
дестинация
Кочи

Летища на територията на Кочи

Cochin International Airport, Kochi, India

Летище Кочи се намира на 25 километра от град Кочи – главно пристанище по югозападното индийско крайбрежие. На летище Cochin всяка година се обслужват над 10 милиона пътници и това го прави най-натовареното летище в цялата област Керала, от която е част и самият град. На Кочи ще откриете три пътнически терминала – първи и втори за вътрешни полети и трети, отворен през март 2017, обслужващ всички международни полети. Интересен факт, който си заслужава да бъде отбелязан е, че Кочи е първото в света летище, чието електричество се произвежда единствено от слънчева енергия. Това е постигнато през 2015 с изграждането на голяма фотоволтаична централа за нуждите на летището. Безспорно екологичната енергия намалява екологичния отпечатък и намалява разходите както за самото летище, така и за авиокомпаниите, които оперират на него – някои от тях са Air Arabia, flydubai, Emirates, Qatar Airways и много други.

Транспортен достъп

На разположение са няколко автобусни линии, които ще Ви отведат до центъра на града. Освен това, можете да хванете такси – летището предлага собствена услуга за подобен превоз под името Cochin Airport Taxi Society (CATS). Този вид таксита могат да бъдат предварително запазвани и да изчакат пътниците на предварително уговорено място.

Паркинг

На разположение са няколко паркинга, на които ще бъдете таксувани в зависимост от интервала на престой. Общия брой паркоместа е 1400, а 4 часов престой ще Ви струва 80 рупии.

Услуги

Можете да се възползвате от възможността да пазарувате в някои от търговските обекти на летището, да хапнете или пийнете в някое заведение или да се отправите към специалната зала за четене. На разположение са медицински екипи.

Вижте всички полети до летище
Cochin International Airport, Kochi, India

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.