Куала Лумпур

Търсене

Информация за
дестинация
Куала Лумпур

Летища на територията на Куала Лумпур

Kuala Lumpur International Airport, Kuala Lumpur, Malaysia

Международното летище на Куала Лумпур се намира на около 45 километра от столицата на Малайзия. То е едно от най-натоварените летища в света с годишен пътникопоток от близо 60 милиона души (за 2017 – 58.55 млн.) Летище Куала Лумпур е открито през недалечната 1993, за да замени вече задъхващото се международно летище Subang. Куала Лумпур впечатлява с нестандартна архитектура и парк за разходки, в близост до единия от трите терминала. Първият терминал (в основната сграда на летището) обслужва както вътрешни, така и международни полети. Т.нар. „сателитен“ терминал А обслужва международните полети от и до Куала Лумпур, а “klia 2” – втори терминал, е най-големият, обслужващ отново и вътрешни, и международни полети. На разположение е и т. нар. City Air Terminal – виртуален „терминал“, на който може да направите своята задължителна регистрация в Куала Лумпур.

Транспортен достъп

Препоръчително е да използвате автобусен транспорт, тъй като градът е сравнително далеч и ще трябва да заплатите повече за такси. На разположение са и бързи влакове, които можете да хванете до центъра на Куала Лумпур.

Паркинг

На разположение са няколко паркинга за кратък, среден и дълъг престой.

Услуги

На разположение са множество магазини, места за отдих, заведения за хапване и пийване, спортна зала, кино зала, стая за молитви, зона за пушачи и други.

Вижте всички полети до летище
Kuala Lumpur International Airport, Kuala Lumpur, Malaysia

Изгодни оферти за самолетни билети

София

Прага


от € 148

София

Ларнака


от € 139

София

Барселона


от € 102

София

Истанбул


от € 140

София

Лондон


от € 58

София

Цюрих


от € 159

София

Берлин


от € 168

София

Прага


от € 161

София

Рим


от € 21

София

Щутгарт


от € 163

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.