Плащания

Търсене

Изберете подходящ начин на плащане

След уточняване на детайлите относно вашето пътуване и избор на най-добрия вариант за билет може да извършите плащането по един от следните начини:

С банков
превод

Необходимо е да посетите най-удобния за вас клон на която и да е банка и да преведете дължимата сума по една от банковите сметки на Профи Травъл Център.
Ако нямате банкова сметка преводът се извършва чрез "ВНОСНА БЕЛЕЖКА", като съответно цената на банковата такса е малко по-висока от колкото при платежното нареждане (между 2,00 и 6.00 лв. в зависимост от банката).
Ако имате съществуваща банкова сметка в банка, дължимата сума се привежда от вашата сметка по сметката на Профи Травъл Център.

RAIFFEISEN BANK
България, София бул. Христо Ботев 53А,
BIC: RZBBBGSF
Сметка в Лева
IBAN: BG72 RZBB 9155 1000 5549 40
Сметка в Евро
IBAN: BG16 RZBB 9155 1000 6243 33

*В основание за банковия превод Потребителя се задължава да впише резервационния код получен от интернет резервационната система.

С карта

С кредитна или дебитна карта онлайн

Вие може да платите Вашите билети с кредитна или дебитна карта онлайн, на POS терминал в наш офис и на всеки банкомат в България (поддържащ услугата BPay).

Приемаме всички кредитни и дебитни карти, издавани от български банки: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, American Express.

За разлика от много други уеб сайтове не начисляваме никакви допълнителни такси за плащане с кредитна карта!

С карта

Плащане през системата на ePay.bg

За да извършите плащане през системата на ePay е необходимо да бъдете регистрирани в системата.

След като приключите с поръчката ще бъдете автоматично пренасочен(а) към сайта на еPay, където да въведете необходимите данни и да извършите плащането.

Само на SkyProfi.BG може да платите самолетен билет през EPay отново без допълнителна такса за плащане

Плащане в наш офис или в офис на EasyPay

Всеки клиент има възможност за плащане брой в офисите ни в София или Пловдив, както и във всички над 1700 офиса на EasyPay в България;

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.