За нас

Търсене

За нас

Профи Травъл Център е оторизирана от ИАТА / Международна асоциация за въздушен транспорт/ агенция – IATA 09210235 и лицензиран туроператор и турагент в България от Министерството на туризма – PK-01-6668. Член сме на АБТТА / Асоциация на българските туроператори и туристически агенции / и сме застраховани в ЗАД Армеец както като ИАТА агенция, така и като туроператор.

В динамичното ни дигитално съвремие, ние предлагаме бързина и сигурност на нашите услуги и гаранция за професионализъм – екипите ни са с повече от 15 години опит в издаването на самолетни билети.

Офисите ни в София и Пловдив са улеснение за всички, които искат да се срещнат или да се посъветват с нас, нашият онлайн отдел е на разположение по телефона всеки ден от 09:00 до 18:30, а предлаганите бързи и лесни начини за плащане – с кредитна или дебитна карта, чрез E pay или чрез офисите на Easy Pay в страната, Ви СПЕСТЯВАТ таксите по обработването на Вашето плащане, които са изцяло за наша сметка!

Дългогодишната ни работа и опит като един от водещите изходящи туроператори в България, ни позволява да Ви предложим и много други допълнителни услуги като хотелско настаняване в чужбина, коли под наем, застраховки при пътуване, трансфери, почивки, круизи и повече от 40 групови екскурзии до 6-те континента с наши професионални водачи!

Добре дошли в Света на пътешествията!

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.