Застраховки и покрития

Търсене

Трябва ли ми
застраховка?

Откакто България е член на Европейския съюз, сключването на медицинска застраховка при пътуване в държавите-членки вече не е задължително. Достатъчно е да носите своята европейска здравноосигурителна карта /ЕЗОК/. Това е документ, с който доказвате, че сте си плащали редовно здравноосигурителните вноски и имате право на „безплатно” медицинско обслужване. Доколко е безплатно здравното обслужване в България няма да коментираме, но направихме проучване можете ли да разчитате на ЕЗОК в европейските държави. Оказа се, че системата на ЕЗОК е много рискова и съществува реална опасност да платите сериозна сума, ако се наложи да ползвате медицински услуги в някоя от европейските държави. Причините са следните:

Безплатна здравна застраховка с покритие до 10000 евро и безплатна застраховка багаж с покритие до 400 евро за всеки билет с продължителност на пътуване до 5 календарни дни.

Виж общите условия и покрития за застраховка "ПОМОЩ ПРИ ПЪТУВАНЕ В ЧУЖБИНА".

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.